Coconut Pecan Blondies
Coconut Pecan Blondies może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis zawiera 16 porcji z 211 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Za 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka orzechów pekan, jajka, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Coconut Pecan Blondies, Pecan Blondies, oraz Pecan Praliny Blondies.
Instrukcje
W dużej misce ubij jajko i brązowy cukier przez 3 minuty.
Dodaj masło i wanilię i dobrze wymieszaj.
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną i sól; stopniowo dodawaj do mieszanki brązowego cukru, ubijając tylko do wymieszania. Dodaj orzechy pekan, kokos i białą czekoladę.
Rozłóż na natłuszczonym 8-calowym. kwadratowa blacha do pieczenia.
Piec w temperaturze 325° przez 30-40 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie z wilgotnymi okruchami (nie przesadzaj). Ostudzić na ruszcie.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Graham Beck Bliss Nectar. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Graham Beck Bliss Nectar]()
Graham Beck Bliss Nectar
Dla tych, którzy nie lubią suchego, Graham Beck Demi-Sec jest dobrym pretekstem do pobłażania sobie i frywolności. Lekkie drożdżowe aromaty, z nutą toffi, miodu i praliny, ten rozkoszny szampan pobudzi Twoje słodsze zmysły.Mieszanka: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir