Classic Deviled Eggs

Classic Deviled Eggs
Przepis Classic Deviled Eggs jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 24 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 48 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz najlepsze jajka eggland, sól, musztarda i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Classic Deviled Eggs, Classic Deviled Eggs, oraz Classic Deviled Eggs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jajka pokroić na pół wzdłuż i usunąć żółtka. Żółtka rozgnieść widelcem i dodać majonez, musztardę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Dodatkowe Pokrojone świeże TruskawkiDodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Umieścić mieszaninę żółtka w plastikowym woreczku i odciąć koniec z jednego rogu. Wymieszać z białkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
3
W razie potrzeby posypać papryką. Przykryć i schłodzić przez co najmniej godzinę. Wegetariańska, niskotłuszczowa, gotowa w 5 minut, przepis według najlepszej informacji żywieniowej Egglandu1 porcja: kalorie 37; tłuszcz 2g (8% kalorii z tłuszczu); białko 3G; węglowodany 1g; ślad błonnika pokarmowego; Cholesterol 88 mg; Sodium79 mg.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn