Classic Deviled Eggs
Przepis Classic Deviled Eggs jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 24 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 48 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz najlepsze jajka eggland, sól, musztarda i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Classic Deviled Eggs, Classic Deviled Eggs, oraz Classic Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka pokroić na pół wzdłuż i usunąć żółtka. Żółtka rozgnieść widelcem i dodać majonez, musztardę i sól.
Umieścić mieszaninę żółtka w plastikowym woreczku i odciąć koniec z jednego rogu. Wymieszać z białkami.
W razie potrzeby posypać papryką. Przykryć i schłodzić przez co najmniej godzinę. Wegetariańska, niskotłuszczowa, gotowa w 5 minut, przepis według najlepszej informacji żywieniowej Egglandu1 porcja: kalorie 37; tłuszcz 2g (8% kalorii z tłuszczu); białko 3G; węglowodany 1g; ślad błonnika pokarmowego; Cholesterol 88 mg; Sodium79 mg.