Przepis Citrus Mahi Mahi Tacos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina i 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 4,55 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oregano, filety mahi mahi, pomarańcze i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mahi Mahi Fish Tacos z Chipotle Slaw i pieczonym sosem ananasowym, Coconut Lime Mahi Mahi Tacos z tequilą namoczoną salsą arbuzową, oraz Kminek Mahi Mahi Tacos z salsą Nektarynowo-awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić duży kawałek folii aluminiowej na blasze do pieczenia; ułóż filety rybne obok siebie na folii i posypać 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Połącz pastę achiote, sok z limonki, sok pomarańczowy, oregano, kminek, szalotki, chile proszek, ocet i brązowy cukier w blenderze; impuls do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Annatto
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Dietetyczna Soda Kremowa
1 Truskawka Bez łuski
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
¼ łyżeczki Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać mieszaninę na rybę i obrócić do płaszcza za pomocą szczypiec. Rozsypać gałązki tymianku i liście laurowe na rybie, a następnie pokryć plasterkami pomarańczy. Przykryć rybę innym kawałkiem folii i zacisnąć krawędzie, aby szczelnie zamknąć. Marynować w lodówce, 1 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Pomarańczy
Pokroić W Kliny, 1 )
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 475 stopni F.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.