Citrus Mahi Mahi Tacos

Citrus Mahi Mahi Tacos
Przepis Citrus Mahi Mahi Tacos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina i 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 4,55 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oregano, filety mahi mahi, pomarańcze i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mahi Mahi Fish Tacos z Chipotle Slaw i pieczonym sosem ananasowym, Coconut Lime Mahi Mahi Tacos z tequilą namoczoną salsą arbuzową, oraz Kminek Mahi Mahi Tacos z salsą Nektarynowo-awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić duży kawałek folii aluminiowej na blasze do pieczenia; ułóż filety rybne obok siebie na folii i posypać 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Połącz pastę achiote, sok z limonki, sok pomarańczowy, oregano, kminek, szalotki, chile proszek, ocet i brązowy cukier w blenderze; impuls do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta AnnattoPasta Annatto
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać mieszaninę na rybę i obrócić do płaszcza za pomocą szczypiec. Rozsypać gałązki tymianku i liście laurowe na rybie, a następnie pokryć plasterkami pomarańczy. Przykryć rybę innym kawałkiem folii i zacisnąć krawędzie, aby szczelnie zamknąć. Marynować w lodówce, 1 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 475 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Przenieść rybę do piekarnika i piec do miękkości, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Usuń zioła i plasterki pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
7
Podawać rybę w tortillach z różnymi dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
8
Trim 2 pęczki dymki; połowę wzdłuż, jeśli Duże. Gotować na dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu do miękkości i czernienia, 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Pokroić na kawałki i posypać sokiem z limonki i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn