Citrus Frosted Spice Cake
Citrus Frosted Spice Cake może być tylko deser, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 435 kalorii. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać wanilię, ciasto mix, cukier puder, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Przyprawowe Z Piernika Matowego, Pumpkin Spice Frosted Cookie Cake, oraz Frosted Spice Cookies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. lekko nasmaruj dno tylko 8-lub 9-calowej kwadratowej patelni ze skróceniem.
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Rozłóż ciasto na patelni.
Piec 8-calowy patelni 35 do 40 minut, 9-calowy patelni 33 do 38 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym, około 1 godziny.
W dużej misce, beat 1/4 Puchar masła, mleko, skórka pomarańczowa i wanilia z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż gładka. Stopniowo ubijać w cukrze pudrze, 1 szklanka na raz, aż będzie gładka i do smarowania. Jeśli lukier jest zbyt gęsty, ubij więcej mleka, 1 łyżeczkę na raz. Ciasto z mrozem.
Posypać orzechami włoskimi.
Pokrój w 3 rzędy po 3 rzędy.