Citrus Crostata

Citrus Crostata
Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 531 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu. Jeśli 1,09 zł za porcję spada w budżecie, Citrus Crostata może być wielki Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, ekstrakt z wanilii, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Figi Crostata, Crostata Marchewkowa, oraz Crostata Jabłkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dżem: ustawić sito na średniej misce. Obetnij końce z pomarańczy, a następnie odetnij skórkę i pestkę. Pracując nad miską, aby złapać sok, przeciąć wzdłuż membrany po obu stronach każdego pomarańczowego segmentu nożem do parkowania i pozwolić segmentom spaść na sito. Wyciśnij sok z resztek membran do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Usuń segmenty z grejpfrutów w ten sam sposób i wyciśnij soki z pozostałych membran do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Usuń segmenty z 1 cytryny i wyciśnij sok z pozostałych membran do miski. Wyciśnij sok z pozostałej cytryny do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
W średnim rondlu umieścić segmenty cytrusowe, soki, cukier i maranta. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż gruby, 1 do 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maranta TrzcinowataMaranta Trzcinowata
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przez 30 minut, a następnie przechowywać w lodówce przez 30 minut.
6
Na skorupę: w misce robota kuchennego połączyć mąkę, cukier, sól i skórkę z cytryny. Puls do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
8
Połącz wodę lodową i ekstrakt z migdałów. Po uruchomieniu maszyny stopniowo dodawaj mieszaninę wody i przetwarzaj, aż utworzą się wilgotne grudki. Ciasto wyłożyć na powierzchnię roboczą i uformować w kulkę. Spłaszczyć ciasto na dysk i zawinąć w folię. Schłodzić przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
9
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
10
Na dużym arkuszu pergaminu rozwałkuj ciasto na 10-calową rundę. Przesuń ciasto i pergamin na dużą, ciężką blachę do pieczenia. Złóż na krawędzi ciasta do granicy, tworząc 8 do 9-calowy Okrągły. Pleat krawędzi luźno i szczypta uszczelnić wszelkie pęknięcia w cieście. Nakłuj dno skorupy widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
11
Piec, aż skorupa będzie złoty, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
12
Ostudzić na stojaku z drutu przez 10 minut, a następnie wsunąć metalową szpatułkę pod skórkę i usunąć pergamin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
13
Niech ostygnie całkowicie.
14
Do polewy: w małej misce wymieszać ser mascarpone, cukier, waniliowy i skórki pomarańczowe i cytrynowe na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
15
Rozłóż mascarpone polewą na ostudzoną skórkę, a następnie łyżkę dżemu cytrusowego na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
DżemDżem
16
Pokroić w kliny i podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn