Cincinnati Spaghetti może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Jedna porcja zawiera 1180 kalorii, 62g białka, oraz 51g tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 4,19 USD za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 266 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Foodnetwork wymaga sosu worcestershire, mielonej wołowiny, mieszanki chili w proszku i mielonego cynamonu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 95%. Ten wynik jest spektakularny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Cincinnati Chili Spaghetti, Spaghetti Squash Cincinnati Chili, oraz Cincinnati Chili ze Spaghetti i serem Cheddar.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Podgrzej EVOO w dużym holenderskim piekarniku lub garnku do zupy na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
3
Dodaj boczek i chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
4
Dodaj wołowinę i dobrze zrumień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
5
Dodaj Worcestershire, chile w proszku, kakao w proszku, paprykę, oregano, ziele angielskie, cynamon, czosnek, jalapenos, cebulę i goździki. Gotuj, aż cebula będzie miękka, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Chili W Proszku
Kakao W Proszku
Papryka Jalapeno
Ziele Angielskie
Cynamon
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Papryka
Goździki
Czosnek
Cebula
6
Dodaj koncentrat pomidorowy, wymieszaj minutę, a następnie dodaj bulion, pomidory, fasolę i sos pomidorowy. Doprowadzić do bańki, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, częściowo pod przykryciem, przez 45 minut. Ostudzić i przechowywać na posiłek z wyprzedzeniem. Podgrzej na średnim ogniu, często mieszając, dodając wodę lub bulion do rozcieńczenia, jeśli sos stanie się zbyt gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
Sos Pomidorowy
Pomidor
Fasola
SOS
Stado
Woda
7
Do podania, gdy sos się nagrzeje, zagotuj duży garnek wody na makaron. Dopraw wrzącą wodę solą i dodaj makaron, gotuj do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
SOS
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
8
Usuń 1 szklankę skrobiowej wody do gotowania tuż przed odsączeniem makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Woda
9
Dodaj wodę do gotowania do sosu mięsnego, odcedź makaron i włóż z powrotem do gorącego garnka. Wrzuć makaron szczypcami, łącząc skrobiową wodę do gotowania i około dwóch trzecich sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
SOS
Woda
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypce
Garnek
10
Przełóż makaron na duży półmisek i polej pozostałym sosem. Przed półmiskiem ułóż cebulę, Cheddar, Parmigiano-Reggiano, marynowane jalapeno i kolendrę.