Cilantro Rice
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ryżu Cilantro. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 208 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.01 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 7 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Udaj się do sklepu i odebrać ryż, serrano chile, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cilantro Lime Rice (Kuchenka Do Gotowania Ryżu), Cilantro Rice, oraz Cilantro Rice dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć kolendry, czosnek, chile, i 2 szklanki bulionu w blenderze i procesu, aż gładka; odstawić.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy mieni się, dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 2 protokół.
Dodać ryż i sól wymieszać płaszcz w oleju i gotować, aż ryż stanie się nieprzezroczysty, o 2 protokół. Ostrożnie wlać mieszaninę kolendry i pozostałe 1 1/3 szklanki bulionu do ryżu i wymieszać do połączenia. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiej, więc ryż jest na wolnym ogniu. Przykryć i gotować, aż ryż będzie miękki, o 15 protokół. Wyłączyć ogień i niech ryż reszta pokryte przez 5 minut. Puch z widelcem i podawać.