Cilantro Chili-Limonkowe Pesto Z Nerkowca

Need a bezglutenowa, pierwotna, przyjazna dla fodmap i wegetariańska przyprawa? Cilantro Chili-Limonka nerkowca Pesto może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 308 kalorii, 5G białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Mieszanka soku z limonki, chili-limonka orzechy nerkowca, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wegetariańskie Chili z kwaśną śmietaną z kolendry i limonki nerkowca, Curry Z Soczewicy Kokosowej Z Nerkowca Cilantro Pesto Ogórek Noodles, oraz Polędwiczki wieprzowe z pesto Kolendro-limonkowe.
Instrukcje
Włóż kolendrę, pietruszkę, sok z limonki, nerkowce, oliwę z oliwek, sól, pieprz, pieprz cayenne i starty ser do miski robota kuchennego. Impuls, aż mieszanina jest gładka, 8 do 10 impulsów. Jeśli mieszanina jest zbyt gęsta, dodaj więcej oliwy z oliwek; jeśli jest zbyt cienka, dodaj więcej orzechów nerkowca.
Wlać do 4 pojemników z zamrażalnikiem. Zużyć jeden pojemnik w ciągu kilku dni, Pozostałe zamrozić na później.