Ciepły Boczek Vinaigrette
Ciepły bekon Vinaigrette jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Ta przystawka ma 134 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz gruboziarnistą musztardę, ocet balsamiczny, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Ciepły Bekon-Pieczarkowy Vinaigrette, Sałatka Szpinakowa Z Ciepłym Boczkiem Vinaigrette, oraz Fasolka szparagowa z ciepłym bekonem Vinaigrette.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu 8 do 10 minut lub aż ostry; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 2 łyżki. kapie na patelni. Pokruszyć boczek i zarezerwować do innego użycia.
Gotować szalotki i czosnek w gorących kapiących na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 3 minut lub do miękkości.
Dodać brązowy cukier i gotować, ciągle mieszając, 1 minutę lub aż cukier się rozpuści.
Mieszankę czosnku, sok pomarańczowy i kolejne 4 składniki przetworzyć w blenderze do połączenia.