Ciepłe Oliwki Sauté

Ciepłe Oliwki Sauté
Ciepłe oliwki Sauté może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 12. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 98 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Mieszanka pieczona, cebula kopru włoskiego, cytryna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Grecka oliwa i szparagi Saute, Łatwy makaron oliwkowo-grzybowy Saute, oraz Tilapia z ciepłą salsą oliwkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Smażyć skórkę cytryny z cytryny, mielony czosnek, nasiona kopru włoskiego, i suszone pokruszony czerwony pieprz w P hot extra virgin oliwy z oliwek w dużej patelni na średnim ogniu 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać oliwki, marynowaną okrę, pokrojony koper włoski i migdały. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 do 7 minut lub aż koper jest chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek KiszonyOgórek Kiszony
MigdałyMigdały
Koper WłoskiKoper Włoski
OliwkiOliwki

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W16 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia26
Magazyn