Ciepłe brukselki Nicolaus Balla z miodem, kminkiem i limonką (Bar Tartine)
Ciepłe brukselki Nicolaus Balla z miodem, kminkiem i limonką (Bar Tartine) mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 235 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 205 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz ząbek czosnku, kminek, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Przepis Z Baru Tartine & Nick Balla, Ciepła miodowo-limonkowa Sałatka z krewetek z kiełkami i groszkiem, oraz Brukselka z masłem i kminkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425°. W dużej misce wrzucić brukselkę z oliwą i doprawić solą.
Rozłóż na dużej blasze do pieczenia i piecz przez około 40 minut, mieszając raz lub dwa razy, aż brukselka będzie miękka i chrupiąca na brzegach.
Tymczasem, na małej patelni, toast kminek i anyż Gwiaździsty aż pachnące, o 1 minutę.
Przenieś do młynka do przypraw i pozostaw do całkowitego ostygnięcia, a następnie zmiel na drobny proszek.
W małej misce, ubić marchew z sokiem z limonki, miód, czosnek i przyprawy w proszku. W dużej misce, wrzucić gorące brukselki z sosem, szalotki, mięta, kolendra i chiles i doprawić solą.