Ciepła sałatka ziemniaczana z sosem z pancetty i brązowego masła
Ciepła sałatka ziemniaczana z sosem Pancettan i brązowym masłem jest bezglutenowe przystawka. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, pieprz, grubą pancettę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Rozmarynowe piersi kurczaka, brązowe masło i balsamiczne Ravioli, ciepła sałatka szpinakowa z Pancettanem i słodkim winegretem, Sałatka Z Mniszka Lekarskiego Z Ciepłym Sosem Pancetta, oraz Sałatka z czerwonej kapusty z ciepłym sosem Pancetta-balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia.
Dodać ziemniaki i gotować na dużym ogniu do miękkości, o 10 protokół.
Spuścić, wytrząsając nadmiar wody.
Tymczasem na dużej patelni rozpuścić 1 łyżkę masła.
Dodać pancetta i gotować na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż tylko zaczyna się brązowy, o 3 protokół.
Dodać pozostałe 3 łyżki masła i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pancetta jest złoty i masło jest po prostu zaczyna brązowy, o 2 protokół.
Dodać szalotkę i gałązkę rozmarynu i gotować, mieszając, przez 2 protokół.
Wyjmij patelnię z ognia i odrzuć gałązkę rozmarynu.
Ocet i musztardę ubić w mieszaninie pancetty, doprawić solą i pieprzem.
Dodać ziemniaki i szczypiorek i wrzucić, aż równomiernie pokryte.
Sałatkę ziemniaczaną podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.