Ciepła sałatka z kozim serem z grillowanym pieczywem oliwkowym

Ciepła sałatka z kozim serem z grillowanym pieczywem oliwkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj ciepłej sałatki z kozim serem z grillowanym chlebem oliwnym. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.2 za porcję. Jeśli masz panko, baby greens, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ciepła Grillowana Sałatka z brzoskwiniami i Frisee z sosem z koziego sera, Ciepła Sałatka Z Kozim Serem, oraz Sałatka z ciepłym kozim serem.

Instrukcje

1
Czosnek i olej umieścić w małej szklance miarki lub ramekin. Przykryć szczelnie folią i mikrofalówką 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
Folia FoliowaFolia Foliowa
MikrofalówkaMikrofalówka
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2
Przenieść czosnek do małej miseczki. Zapas ropy. Za pomocą widelca grubo rozgnieść czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać bazylia, ocet, i musztarda do puree czosnkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
OcetOcet
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
4
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji. Stopniowo ubij w zastrzeżonym oleju czosnkowym. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej CzosnkowyOlej Czosnkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Odstawić na 1 godzinę w temperaturze pokojowej i powtórzyć przed użyciem.)
1
Wymieszać pierwsze 6 składników w średniej misce, aby wymieszać. Każdą okrągłą masę serową zanurzyć w białkach, zmieniając się w warstwę. Każdy płaszcz z mieszaniny bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Białka JajBiałka Jaj
SerSer
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Przenieść powlekane rundy ser na talerz. Przykryć folią i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę i do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
3
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
4
Podgrzać 1 łyżka oliwy z oliwek w ciężkich dużych nonstick patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać okrągłe ser i gotować, aż złoty i chrupiące, o 3 protokół na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
6
Przenieś na talerz.
7
Kromki chleba posmarować po obu stronach oliwą z oliwek. Grilluj, aż zacznie toastować, około 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ChlebChleb
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Przenieś na talerz.
9
Zieleninę umieścić w dużej misce i wymieszać ze wszystkimi, ale 2 łyżki vinaigrette; doprawić do smaku solą i pieprzem. Sałatkę podzielić na 6 talerzy. Na wierzchu 1 ser okrągły i 1 kromka pieczywa z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
VinaigretteVinaigrette
SerSer
ZieloniZieloni
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Skropić serem z pozostałymi 2 łyżkami vinaigrette i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
SerSer
11
* Dostępne na rynkach azjatyckich oraz w sekcji Asian foods w niektórych supermarketach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn