Ciepła sałatka z jagód pszennych i grzybów

Ciepła sałatka z jagód pszennych i grzybów
Ciepłe jagody pszenne i sałatka z grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $2.5 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 662 kalorie. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz boczek, czosnek, jagody pszenicy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać jagody pszenicy można śledzić to danie główne z Pudding Z Jagód Pszennych jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciepła Sałatka Z Pszenicy Ozimej, Klon-glazurowany łosoś z ciepłą sałatką z jagód pszennych, oraz Ciepła pszenna Jagodowa pomidorowa Sałatka Bazyliowa z grillowanym kurczakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć jagody pszenicy do średniego rondla i wrzucić do wiązki liścia laurowego i tymianku. Napełnij patelnię wodą i obficie dopraw solą. Doprowadzić wodę do wrzenia i zmniejszyć do gotować. Dusić jagody pszenicy, aż będą miękkie, 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody PszenneJagody Pszenne
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Osuszyć jagody pszenicy i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody PszenneJagody Pszenne
3
W dużej patelni saute prosto, renderować boczek, aż prawie chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać kilka kropli oliwy z oliwek i dodać cebulę. Cebulę przyprawiamy solą, szczyptą pokruszonego czerwonego pieprzu i rozmarynem. Doprowadzić patelnię na średnim ogniu i gotować cebulę przez 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać czosnek i gotować 2 do 3 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
6
Dodać grzyby i wymieszać, aby pokryć olejem. Pieczarki przyprawiamy solą i gotujemy przez 5-6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
7
Dodać wino i gotować, aż wino zmniejszy się o połowę. Wrzucić jagody pszenicy i bulion z kurczaka. Gotować, aż czas zmniejszy się prawie do końca, ale sałatka nie jest sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Jagody PszenneJagody Pszenne
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Pietruszkę wymieszać i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn