Ciepła sałatka z jagód pszennych i grzybów
Ciepłe jagody pszenne i sałatka z grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $2.5 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 662 kalorie. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz boczek, czosnek, jagody pszenicy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać jagody pszenicy można śledzić to danie główne z Pudding Z Jagód Pszennych jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciepła Sałatka Z Pszenicy Ozimej, Klon-glazurowany łosoś z ciepłą sałatką z jagód pszennych, oraz Ciepła pszenna Jagodowa pomidorowa Sałatka Bazyliowa z grillowanym kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć jagody pszenicy do średniego rondla i wrzucić do wiązki liścia laurowego i tymianku. Napełnij patelnię wodą i obficie dopraw solą. Doprowadzić wodę do wrzenia i zmniejszyć do gotować. Dusić jagody pszenicy, aż będą miękkie, 1 godzinę.
Osuszyć jagody pszenicy i rezerwy.
W dużej patelni saute prosto, renderować boczek, aż prawie chrupiące.
Dodać kilka kropli oliwy z oliwek i dodać cebulę. Cebulę przyprawiamy solą, szczyptą pokruszonego czerwonego pieprzu i rozmarynem. Doprowadzić patelnię na średnim ogniu i gotować cebulę przez 6 do 7 protokół.
Dodać czosnek i gotować 2 do 3 minut dłużej.
Dodać grzyby i wymieszać, aby pokryć olejem. Pieczarki przyprawiamy solą i gotujemy przez 5-6 minut.
Dodać wino i gotować, aż wino zmniejszy się o połowę. Wrzucić jagody pszenicy i bulion z kurczaka. Gotować, aż czas zmniejszy się prawie do końca, ale sałatka nie jest sucha.
Pietruszkę wymieszać i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.