Przepis ciepłe Prosciutto nadziewane focaccia może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 25 minut. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 11g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka butelkowanej pieczonej papryki, prosciutto, sera muenster i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Focaccia nadziewana Prosciutto i Provolone, Focaccia ze szparagami, Prosciutto i olejem truflowym, oraz Sałatka Z Prosciutto I Ciepłym Sosem Balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrój chleb na pół poziomo, za pomocą ząbkowanego noża. Góra dół chleb pół z prosciutto i następne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prosciutto
1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy
2
Skropić balsamicznym winegretem; przykryć górną połową chleba. Owinąć w folię aluminiową; umieścić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonej Zielonej Fasolki Ciętej
1-1/2 Szklanki Piwa
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki
3
Piec w 350 przez 15 minut lub do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Pokrój focaccię na sześć klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Focaccia
5
Podawać natychmiast.
6
* 6 uncji szynki można zastąpić prosciutto dla mniej więcej takiej samej ilości kalorii.
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.