Ciemny Piernikowy Tort Gruszkowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciemnego piernikowego ciasta gruszkowego. Jedna porcja zawiera 354 kalorie, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 71 centów za porcję. Jeśli masz sodę oczyszczoną, gruszkę bosc, akompaniament: bitą śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciemny Piernikowy Tort Gruszkowy, Ciemne i lepkie ciasto piernikowe, oraz Ciasto Piernikowe Z Ciemną Melasą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku. Masło i mąka 9-calowy patelnia ciasto, wybijając nadmiar.
Wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, ziele angielskie i sól.
Masło rozpuścić w wodzie.
Ubić razem brązowy cukier i melasę mikserem elektrycznym, aż do połączenia.
Dodaj jajka po 1 na raz, dobrze ubijając. Beat w mieszaninie mąki z małą prędkością, aż tylko połączone.
Dodać mieszaninę masła i imbir, ubijając tylko do gładkiej.
Wlać do patelni tortowej.
Obrać gruszkę i pokroić na kawałki 3/4 cala. Rozrzuć po cieście.
Piec, aż Drewniany pick wstawiony do środka wyjdzie czysty, o 35 protokół. Lekko schłodzić.