Ciemne czekoladowe ciasteczka mokka

Ciemne czekoladowe ciasteczka mokka
Ciemne czekoladowe ciasteczka mokkowe trwają około 45 minut od początku do końca. Za 12 centów za porcję otrzymasz deser na 60 osób. Jedna porcja zawiera 71 kalorii, 1 g białka i 1 g tłuszczu. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka kakao do pieczenia, masła, granulek kawy i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 12% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Podobne przepisy obejmują ciasteczka mokka z kawałkami ciemnej czekolady, gęste i puszyste ciasteczka mokka z ciemnej czekolady i mięty pieprzowej oraz zdrowe pączki mokki z polewą z ciemnej czekolady i mokki.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz brązowy cukier i masło. Wbić jajka, jedno po drugim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj kawę i wanilię; Dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
3
Połącz mąkę, kakao, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawać do masy cukrowej. Wymieszaj czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Rozłóż na natłuszczonej formie o średnicy 13 cali. x 9 cali taca do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Piec w temperaturze 350°C przez 25-30 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. Studzimy na drucianej kratce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Na lukier połącz masło, śmietanę i wanilię, aż uzyskasz gładką masę. Stopniowo dodawaj cukier, aż lukier będzie gładki i osiągnie pożądaną konsystencję. Mroźne ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
7
Posypać startą czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Brownies doskonale komponuje się z kremowym sherry, porto i moscato d'asti. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Blanchard Perez Cava Brut z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Blanchard Perez Cava Brut
Blanchard Perez Cava Brut
Blanchard Perez Brut ma słomkowożółty kolor z zielonymi refleksami. Nos jest świeży i wyrazisty, z głównymi aromatami zielonego jabłka i gruszki wraz z nutami suszonych orzechów i świeżego pieczonego chleba. Na podniebieniu nutom dojrzałych owoców o wyrazistym cytrusowym charakterze towarzyszy nuta śródziemnomorskich ziół. Zrównoważona kwasowość, waga i konsystencja zapewniają długi i żywy finisz. To wino musujące charakteryzuje się idealną równowagą wytrawności, bąbelków i owoców, aby wzbogacić każde doznanie kulinarne. To fantastyczny wybór do podania z warzywami, krewetkami i skorupiakami lub jako pyszny dodatek do mięsa! Mieszanka: 33% Macabeo, 33% Xarel-lo, 34% Parellada
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn