Cielęcina Scaloppine z pieczarkowym sosem Marsala

Cielęcina Scaloppine z pieczarkowym sosem Marsala
Cielęcina Scaloppine z pieczarkowym sosem Marsala może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 507 kalorii, 29g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.3 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz pod ręką pieprz, masło, grzyby i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cielęcina lub kurczak Scaloppine z sosem szafranowym, Scaloppine cielęcy ze szparagami i sosem kurkowym, oraz Buitoni Chicken Marsala Ravioli z sosem pieczarkowym Marsala Cream dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, połączyć mąkę, 1 łyżeczka. sól, pieprz i oregano. Cielęcinę lekko posypać mieszanką mąki i ustawić na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Pracując w 2 partiach, brązową cielęcinę w oleju, obracając raz, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CielęcinaCielęcina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Przełożyć na talerz.
4
Na tej samej patelni roztopić masło, następnie dodać grzyby i czosnek; podsmażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj marsala i bulion. Gotować na dużym ogniu, aż lekko zmniejszona, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
BulionBulion
6
Dodać śmietanę, sól i pieprz do smaku. Wróć do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KremKrem
7
Polać cielęciną sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
CielęcinaCielęcina
8
Podawać z podsmażonym szpinakiem i puree ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
SzpinakSzpinak
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn