Haszysz Z Homara
Haszysz z homara może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $13.14 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 300 kalorii, 41g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mięso homara, sól, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Haszysz Z Homara, Jedzenie na Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls, oraz Ravioli z homara z bulionem z homara i sosem z trawy cytrynowej i skorupiaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 7 składników w dużej misce; przykryć i schłodzić przez 1 godzinę.
Masło rozgrzać w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj mieszaninę homara do patelni, rozprowadzając równomiernie. Gotować mieszaninę homara przez 10 minut z każdej strony lub do lekko rumiane.
Posypać sokiem z cytryny.
Polecane wino: Chablis, Chardonnay
Homar działa bardzo dobrze z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Jednym z win, które można spróbować jest Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 160 dolarów.
Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru
7" klimatów " można nazwać Grand Cru w Chablis: Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur i Vaudésir. Wszystkie te winnice znajdują się po prawej stronie rzeki Le Serein, na wzgórzu. Sytuacja ta nadaje winu mocnego i pełnego charakteru.Bardzo blady słomkowy kolor, z wybuchowym nosem żywych aromatów kwiatowych i chrupiących świeżych owoców, które zapewniają ostateczny wyraz chłodnego terroir. Podniebienie wykazuje duże napięcie i energię.