Cielęcina panierowana z pomidorami, szpinakiem i cytryną
Cielęcina panierowana z pomidorami, szpinakiem i cytryną wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 384 kalorie, 33g białka, oraz 11g tłuszczu. Na $3.8 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli, oliwy z oliwek, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Spróbuj Pomidory Ze Szpinakiem, Ciasto Polenta z Podsmażonymi pomidorami, szpinakiem i gotowanym jajkiem, oraz Kotlety Cielęce Panierowane Z Sałatką Tricolor dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu.
Umieść jajka w innym płytkim naczyniu.
Umieść suchą bułkę tartą w innym płytkim naczyniu.
Cielęcinę posypać 1/2 łyżeczki soli i czarnego pieprzu. Pracując z 1 kotletem na raz, pogłębiać cielęcinę w mące, obracając się, aby pokryć drugą stronę; strząsnąć nadmiar mąki. Cielęcinę zanurz w jajku, a następnie zanurz w mieszaninie bułki tartej.
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać cielęcinę; gotować 4 protokół. Obróć cielęcinę; gotować 3 minuty lub do zakończenia.
Podczas gotowania cielęciny, połączyć 2 łyżeczki oleju, octu i 1/8 łyżeczki soli w dużej misce.
Dodać szpinak i pomidory; wrzucić delikatnie do herbu. Top cielęcina z mieszanką szpinaku; podawać z cytrynowymi klinami.