Cielęcina, kurczak i wołowina Canelloni

Cielęcina, kurczak i wołowina Canelloni
Cielęcina, kurczak i wołowina Canelloni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 389 kalorii. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz mieloną wołowinę, parmezan, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wieprzowina, cielęcina lub sznycel z kurczaka, Piccata cielęca lub kurczak Teresy, oraz Jagnięcina (lub kurczak lub cielęcina) z gulaszem z kapusty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby naleśniki: w średniej misce dokładnie ubić jajka, następnie dodać mleko i masło. Ubić w mące i soli, aż będzie gładka. (Uwaga: ciasto najlepiej jest pozostawić do Ustawienia na 1/2 godziny przed użyciem). Brązowe naleśniki w średniej gorącej patelni, co czyni je 6 do 8 cali w obwodzie. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
NaleśnikiNaleśniki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Aby nadzienie mięsne: brązowa cielęcina, kurczak i wołowina na maśle na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać pietruszkę, ser, sól, pieprz i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
SerSer
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
SólSól
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Ochłoń.
4
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Aby biały sos: w małym rondlu na średnim ogniu gotować mąkę i masło razem przez 1 minutę. Wymieszać sól, pieprz i gałkę muszkatołową, następnie wymieszać z mlekiem i nadal gotować, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Rozprowadzić 1/2 sosu makaronowego na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali. Wymieszać mięso łyżką do przygotowanych naleśników, składając je na wszystkie strony krepy, tworząc wiązki wielkości dłoni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
NaleśnikiNaleśniki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Umieścić wypełnione naleśniki, szew stronie w dół, w naczyniu do pieczenia. Przykryć pozostałym sosem do makaronu i zalać białym sosem. Przykryć serem mozzarella i dopełnić parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
ParmezanParmezan
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
NaleśnikiNaleśniki
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 30 minut, lub aż ser będzie bąbelkowy i brązowy na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn