Cider-domowy gulasz jagnięcy to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka jabłecznika, ziemniaków, bulionu z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cydr jabłkowy można śledzić to danie główne z Ciasto Z Pączkiem Jabłkowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Red Eye i Cider Brew House Wings, Koreański gulasz wołowy a la House of Kimchi, oraz Pensjonat Pani Wilkes Brunswick Stew dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Trim tłuszczu z jagnięciny, i pokroić jagnięcinę na 2-calowe kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
2
Połączyć jagnięcinę i 3 filiżanki cydru w dużej plastikowej torbie zip-top; uszczelnić i marynować w lodówce 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
4
Umieść mąkę w dużej plastikowej torbie na suwak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
5
Umieścić połowę jagnięciny w worku i uszczelnić worek, wstrząsając do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
6
Podgrzać 1 łyżkę oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać mieszaninę jagnięciny i gotować przez 5 minut lub aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
7
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodaj pozostałą jagnięcinę do torby i uszczelnij torbę, wstrząsając do płaszcza. Powtórz procedurę z 1 łyżką oleju i jagnięciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
9
Patelnia ciepła pokryta natryskiem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 6 protokół. Powrót jagnięciny na patelnię; dodać 1 szklankę cydru, bulion, a następnie 6 składników (bulion przez cynamon). Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 1 1/2 godziny lub aż jagnięcina jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Dodać ziemniaki i marchew; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut. Wymieszać w papryce; gotować 5 minut lub do papryki są chrupiące-przetargu. Wyrzucić listki Skórki, liście laurowe i laskę cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki