Ciasto Żurawinowe Bez Skórki

Ciasto Żurawinowe Bez Skórki
Need a deser wegetariański? Ciasto żurawinowe Crustless może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 5252 fanów. Jeśli masz mąkę, masło, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto żurawinowo-orzechowe bez skorupek Sibi, Quiche Bez Skorupy, oraz Pumpkin Pie (Crustless).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smaruj jedną 9-calową patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, cukier i sól połączyć. Wymieszać z żurawiną i orzechami włoskimi, i wrzucić do herbu. Wymieszać z masłem, ubitymi jajkami i ekstraktem z migdałów. Jeśli używasz mrożonej żurawiny, mieszanina będzie bardzo gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
żurawinażurawina
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
3
Ciasto rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 40 minut, lub aż drewniany kilof włożony w pobliżu centrum wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać na ciepło z bitą śmietaną lub lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
LodyLody
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn