Ciasto ziołowo-serowe
Ciasto ziołowo-serowe może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 393 kalorie, 21g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, twarogu, bułki tartej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 34%. Podobne przepisy to Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, Ciasto ziołowo-serowe, oraz Dziennik Z Serem Ziołowym.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 204°.
Odciąć łodygi od Cebulki kopru włoskiego. Posiekać tyle liści, aby zmierzyć 1/4 szklanki i wyrzucić łodygi.
Wytnij żarówkę (w tym rdzeń) na 1/4-calową kostkę.
Cebula kopru włoskiego gotować, szalotki, i 1/4 łyżeczka soli w 2 łyżki masła w 10-calowej patelni ciężkiej, pokryte, na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 10 protokół.
Zdjąć pokrywkę i gotować, aż jakakolwiek ciecz odparuje, 1 do 2 minut więcej.
Przełożyć do dużej miski i wymieszać sery, jajka, kaszę manną, liście kopru włoskiego, koperek, pieprz i pozostałą 1/4 łyżeczki soli do połączenia.
Roztopić pozostałe 6 łyżek masła i posmarować garnek odrobiną masła, a następnie posypać spód 1 łyżką bułki tartej. Rozwiń Filo i przykryj stos folią i zwilżonym ręcznikiem kuchennym. Pracując szybko, posmaruj 1 arkusz masłem (pozostaw pozostałe arkusze przykryte) i delikatnie Dopasuj do patelni sprężynowej, pozwalając na zwisanie końców. Lekko obrócić patelnię, następnie posmarować innym arkuszem Filo i umieścić na górze (arkusze nie powinny się wyrównywać).
Posypać pozostałą łyżką bułki tartej. Masło i dopasuj 4 kolejne arkusze phyllo do patelni, obracając patelnię dla każdego arkusza (zwis powinien obejmować całą obręcz).
Rozprowadzić mieszankę serową w skorupce filo.
Masło kolejny arkusz phyllo, a następnie złożyć na pół w poprzek i ponownie masło. Złóż ponownie (na ćwiartkę) i posmaruj masłem, a następnie połóż na środku nadzienia. Powtórz z pozostałym arkuszem phyllo, układając go na złożonym arkuszu w przeciwnym kierunku. Fold zwis w kierunku centrum, aby zamknąć wypełnienie i składany phyllo, a następnie szczotką z masłem.
Piec, aż nadmuchane i głęboki złoty kolor, 40 do 50 protokół. Gdy ciasto będzie złotobrązowe, luźno przykryj patelnię arkuszem folii, aby zapobiec przerostowi. Schłodzić w patelni na stojaku 5 minut.
Usuń stronę patelni i dalej ostygnij ciasto na stojaku.
Pokroić w kliny (dno patelni zostawić pod cieście).
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
* Dostępne w D. Coluccio & Sons (718-436-6700).
Ciasto można piec 6 godzin wcześniej i przechowywać w temperaturze pokojowej.