Ciasto ze szpinakiem i makaronem
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 457 kalorii. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, mleko, przyprawy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Makaron ze szpinakiem, pieczarkami i boczkiem z indyka (makaron z cukinią), Makaron szpinakowy pełnoziarnisty, oraz Makaron Jednogarnkowy ze szpinakiem i pomidorami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W dużej misce ubić 1 jajko z dużą szczyptą soli i pieprzu.
Ubij w 1 łyżce oleju rzepakowego.
Dodać połowę spaghetti (drugą połowę zarezerwować na Okrągły 2 przepis szpinak i makaron z grzybami). Wrzucić go dobrze do herbu i naciśnij go do 9-calowej patelni deep dish pie, aby utworzyć skorupę.
Na patelni na średnim ogniu dodaj pozostały olej. Gdy jest gorąco, dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Zdjąć z ognia i odstawić (rezerwa połowę ugotowanej cebuli na Okrągły 2 przepis szpinak i makaron z grzybami).
W dużej misce ubijamy pozostałe 2 jajka, mleko, włoską przyprawę oraz sól i pieprz do smaku. Wymieszać z serem, szpinak (rezerwy 3/4 szklanki szpinaku na okrągło 2 przepis szpinak i makaron z grzybami), i pozostała połowa gotowanej cebuli.
Wlać mieszaninę na wierzch ciasta spaghetti, top z plasterkami pomidora, i posypać parmezanem.
Umieścić na blasze do pieczenia i piec, aż ciasto jest ustawiony i złoty kolor, 30 do 35 protokół.
Wyjmij i pozostaw na 10 minut przed krojeniem.