Ciasto Z Trzęsieniem Ziemi
Ten przepis służy 24. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. 106 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka niemieckiego ciasta czekoladowego mix Plus jajka, cukier cukierniczy, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Ciasto Z Trzęsieniem Ziemi, Ciasto Z Trzęsieniem Ziemi, oraz Ciasto Z Trzęsieniem Ziemi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Rub 9×13 cala metalowej patelni dokładnie z masłem. Jeśli używasz szklanego naczynia, rozgrzej do 32
Posypać kokos na dnie patelni, następnie zalać orzechami i czekoladą chips.In średniej miski, za pomocą ręcznego miksera elektrycznego, ubić zmiękczone masło, ser śmietankowy, cukier cukierniczy i wanilię, aż smooth.In duża miska do mieszania, za pomocą tego samego miksera (nie musisz go czyścić), ubić mieszankę tortową i inne składniki wymagane na pudełku (jajka, olej i woda), aż będzie gładka.
Wymieszać ciasto z mieszanką kokosową.Na ciasto wymieszać łyżki śmietany z serem i delikatnie rozprowadzić, aby uzyskać jedną równą warstwę. Nie rozsuwaj tego na boki.
Piec przez 40 do 50 minut.
Niech ciasto ostygnie całkowicie w temperaturze pokojowej, a następnie przenieść go do lodówki i schłodzić przed podaniem. Można podawać schłodzone lub doprowadzić do temperatury pokojowej po schłodzeniu, ale schłodzenie ułatwia krojenie.