Pieczone warzywa z orzechami pekan Gremolatan to bezglutenowe i pierwotne przepis z 8 porcjami. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 6G białka, oraz 19g tłuszczu. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka brukselki, ząbek czosnku, pasternak i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 74 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 99%. Podobne przepisy to Pieczone Warzywa Z Pekan Gremolata, Pieczone Warzywa Z Pekan Gremolata, oraz Pieczone warzywa z Gremolatą.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 218°. wrzucić marchew, pasternak, rzepa, i brukselka w dużej misce z 3 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Pasternak
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Rzepa
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala