Ciasto Z Serem Czekoladowym
Za 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 16 porcji z 391 kalorii, 5G białka, oraz 27g tłuszczu każdy. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 powie, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś masło, ekstrakt z wanillanu, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Domowe batoniki z wiśniami z polewą z serka śmietankowego, oraz KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W misce wymieszaj okruchy krakersów i cukier; wymieszać z masłem. Podziel na pół i dociśnij do dołu i do góry boki dwóch Nie natłuszczonych 9 cali. talerze na ciasto. Przechowywać w lodówce podczas przygotowywania nadzienia.
W dużej misce ubij serek śmietankowy na puszystą masę. Stopniowo dodawaj cukier, ubijając do uzyskania gładkości.
Dodaj jajka, ubijaj na niskich obrotach, aż się połączą. Ubij wanilię.
Wyjmij 1-1 / 2 szklanki mieszanki serów do małej miski; złożyć rozpuszczoną czekoladę. Podziel pozostałą mieszankę serka śmietankowego między Skórki ciasta.
Aby zrobić łańcuch serc na każdym cieście, upuść łyżeczki nadzienia czekoladowego, tworząc 8 kropli równo rozmieszczonych wokół zewnętrznych krawędzi i 4 krople pośrodku. Zaczynając od środka jednej zewnętrznej kropli, przeciągnij nożem przez środek każdej z nich, aby połączyć krople i uformować krąg serc. Powtórz z kroplami środkowymi.
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do momentu, gdy środek będzie prawie ustawiony. Ostudzić na ruszcie przez 1 godzinę. Wstaw do lodówki na co najmniej 6 godzin lub na noc. Przechowuj resztki w lodówce.