Ciasto Z Rodzynkami Rum
Rum rodzynek ciasto Ajerkoniakowe może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Ten przepis służy 10 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 8G białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka rumu, odparowanego mleka, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest idealny do Boże Narodzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Ajerkoniak czekoladowy chleb z brązowym masłem ajerkoniak glazura, oraz Budyń rogalikowy z karmelowym syropem z Ajerkoniaku.
Instrukcje
Połącz rodzynki i rum w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zdjąć z ognia i odstawić na 1 godzinę.
Rozłóż piecrust w 9-calowym talerzu ciasta. Wchodzisz krawędzie pod i flet.
Połącz jajka, białka i kolejne 3 składniki w średniej misce. Wymieszać mieszaninę rodzynek.
Wlać mieszaninę na skorupę.
Posypać gałką muszkatołową.
Piec w temperaturze 450 przez 10 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Piec 25 minut lub do zestawu. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.