Ciasto Z Rabarbarem Custard Pie V
Ciasto z rabarbarem V to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 934 kalorie, 13g białka, oraz 48 g tłuszczu. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedrogi deser dla Dzień Matki. Ten przepis jest lubiany przez 34 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz rabarbar, mąkę, skorupę ciasta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Spróbuj Ciasto Z Kremem Kokosowym, Ciasto Z Rabarbarem, oraz Ciasto Z Rabarbarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Rozłóż kawałki rabarbaru równomiernie w skorupce ciasta.
W średniej misce połącz cukier, mąkę i cynamon.
Dobrze wymieszać, następnie wymieszać z jajkami.
Wlać mieszaninę na warstwę rabarbaru.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 40 do 45 minut, aż do momentu napełnienia.