Ciasto Z Podwójną Wiśnią Do Góry Nogami
Need a deser wegetariański? Podwójnie wiśniowe ciasto do góry nogami może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Mieszanka soli, masło, rainier wiśnie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Spróbuj Ciasto Z Podwójną Wiśnią Do Góry Nogami, Podwójna Gruszka Do Góry Nogami Ciasto Z Glazurą Liścia Laurowego, oraz Ciasto Wiśniowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz 9-calowy springform pan lub ciasto pan z 3-calowych stronach z natryskiem do gotowania; dno linii patelni z pergaminem. Papier powlekany sprayem do gotowania. Jeśli używasz springform pan, zawiń szczelnie na zewnątrz i na dole patelni podwójną warstwą wytrzymałej folii.
Roztopione masło skropić pergaminem na dnie patelni, posypać brązowym cukrem. Ułóż wiśnie w jednej warstwie na brązowym cukrze.
Umieść patelnię na blasze wyłożonej folią.
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę połączyć, proszek do pieczenia, sól i sodę oczyszczoną, mieszając trzepaczką; odstawić.
Umieścić granulowany cukier, zmiękczone masło i olej w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane (o 3 protokół). Beat in vanilla.
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu.
Dodać mieszankę mąki i maślanki na przemian do mieszaniny oleju, zaczynając i kończąc mieszanką mąki (ciasto będzie grube).
Na patelni równomiernie rozprowadzić ciasto na wiśnie.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut.
Obniżyć temperaturę piekarnika do 325 (nie wyjmować ciasta z piekarnika).
Piec w temperaturze 325 przez 25 do 30 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut. Poluzuj ciasto z krawędzi patelni nożem; Odwróć na stojak z drutu.