Ciasto Z Orzechami Słonymi
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 526 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać syrop kukurydziany, prażone i orzechy, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Listwy mocujące daty i nakrętki, Borówka Banan Orzech Pieczone Płatki Owsiane, oraz Batoniki do żucia z owocami i orzechami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Połącz cukier, syrop kukurydziany i wodę w dużym rondlu o ciężkim dnie. Gotować na średnim ogniu, szczotkując wnętrze patelni wilgotną szczotką do ciast, aby zapobiec przypaleniu kryształków cukru, aż cukier całkowicie się rozpuści. Zwiększyć ciepło do średniej-wysokiej i gotować mieszaninę, aż ciemny bursztyn i dopiero zaczynają palić, 10 do 12 minut. Natychmiast wyjmij patelnię z ognia i dodaj śmietanę (mieszanina będzie rozpylać się i bąbelkować).
Po ustąpieniu mieszaniny, powrócić do średnio-niskiego ciepła i wymieszać z solą. Gotować, mieszając, aż mieszanina będzie gładka.
Przenieść do dużej miski i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Jajka ubić na schłodzony karmel. Złożyć orzechy i wlać mieszaninę do przygotowanej skorupy ciasta.
Piec, aż ciasto jest ustawiony, o 45 protokół.
Przenieść do regału chłodzącego i pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed podaniem.