Ciasto Z Musem Wiśniowo-Czekoladowym
Ciasto z musem wiśniowo-czekoladowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 377 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 2 minuty. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, wiśnie, jedwabne tofu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Mus Z Białej Czekolady Ciasto Wiśniowe, Ciasto Z Musem Z Białej Czekolady I Wiśni, oraz Mus Czekoladowo-Wiśniowy Delight.
Instrukcje
Odcedzić (i rezerwy) wody, i umieścić wiśnie w robocie kuchennym. Puls do posiekania.
Odcedzić tofu i dodać go do robota kuchennego wraz z nektarem z agawy i wanilii. Proces do gładkiej. Roztopić czekoladę w podwójnym kotle lub w kuchence mikrofalowej.
Wlać do robota kuchennego i puree, skrobanie po bokach w razie potrzeby, aby upewnić się, że jest dobrze wymieszane.
Wlać do przygotowanej skórki i schłodzić przez kilka godzin.