Ciasto Z Musem Czekoladowo-Malinowym

Ciasto Z Musem Czekoladowo-Malinowym
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Ten przepis służy 25 i kosztuje 76 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, serek philadelphia, chłodny bita polewa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Mus Czekoladowo-Malinowy, Ciasto Czekoladowo-Malinowe Mus, oraz Ciasto czekoladowe z cukinią z musem malinowym.

Instrukcje

1
Wymieszaj okruchy ciastek i masło; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform. Rezerwa 12 malin; Pozostałe maliny rozłożyć na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
2
Melt 7 oz. czekolada zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; odstawić. Beat serek w dużej misce z mikserem, aż kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać mleko skondensowane; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych
4
Dodać roztopioną czekoladę; ubijać aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
5
Ubij w 1 szklance chłodnego ubijaka; łyżka nad warstwą malin na patelni. Zamrozić 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować deser; Usuń obręcz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
8 zarezerwowanych malin przeciąć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
8
Dekoruj deser pozostałym chłodnym batem, połówkami jagód i pozostałymi całymi jagodami. Roztopić pozostałą czekoladę; skropić deserem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
9
Pozostaw na twardo.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Magazyn