Ciasto Z Musem Czekoladowo-Malinowym

Ciasto Z Musem Czekoladowo-Malinowym
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Ten przepis służy 25 i kosztuje 76 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, serek philadelphia, chłodny bita polewa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Mus Czekoladowo-Malinowy, Ciasto Czekoladowo-Malinowe Mus, oraz Ciasto czekoladowe z cukinią z musem malinowym.

Instrukcje

1
Wymieszaj okruchy ciastek i masło; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform. Rezerwa 12 malin; Pozostałe maliny rozłożyć na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
2
Melt 7 oz. czekolada zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; odstawić. Beat serek w dużej misce z mikserem, aż kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodać mleko skondensowane; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych
4
Dodać roztopioną czekoladę; ubijać aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
5
Ubij w 1 szklance chłodnego ubijaka; łyżka nad warstwą malin na patelni. Zamrozić 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować deser; Usuń obręcz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
8 zarezerwowanych malin przeciąć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
8
Dekoruj deser pozostałym chłodnym batem, połówkami jagód i pozostałymi całymi jagodami. Roztopić pozostałą czekoladę; skropić deserem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
9
Pozostaw na twardo.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Magazyn