Ciasto Z Musem Czekoladowo-Malinowym

Ciasto Z Musem Czekoladowo-Malinowym
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Ten przepis służy 25 i kosztuje 76 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, serek philadelphia, chłodny bita polewa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Mus Czekoladowo-Malinowy, Ciasto Czekoladowo-Malinowe Mus, oraz Ciasto czekoladowe z cukinią z musem malinowym.

Instrukcje

1
Wymieszaj okruchy ciastek i masło; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform. Rezerwa 12 malin; Pozostałe maliny rozłożyć na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
2
Melt 7 oz. czekolada zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; odstawić. Beat serek w dużej misce z mikserem, aż kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać mleko skondensowane; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
4
Dodać roztopioną czekoladę; ubijać aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
5
Ubij w 1 szklance chłodnego ubijaka; łyżka nad warstwą malin na patelni. Zamrozić 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować deser; Usuń obręcz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
8 zarezerwowanych malin przeciąć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
8
Dekoruj deser pozostałym chłodnym batem, połówkami jagód i pozostałymi całymi jagodami. Roztopić pozostałą czekoladę; skropić deserem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
9
Pozostaw na twardo.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Magazyn