Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Ten przepis służy 25 i kosztuje 76 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, serek philadelphia, chłodny bita polewa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Mus Czekoladowo-Malinowy, Ciasto Czekoladowo-Malinowe Mus, oraz Ciasto czekoladowe z cukinią z musem malinowym.
Instrukcje
1
Wymieszaj okruchy ciastek i masło; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform. Rezerwa 12 malin; Pozostałe maliny rozłożyć na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Z 50 Kaloriami
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
2
Melt 7 oz. czekolada zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; odstawić. Beat serek w dużej misce z mikserem, aż kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego