Ciasto Z Maślanką Na Ciepło Z Jabłkami

Ciasto Z Maślanką Na Ciepło Z Jabłkami
Ciepłe ciasto z maślanką jabłkową wymaga około 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 972 kalorie, 15g białka, oraz 53g tłuszczu na porcję. Na 2,32 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, jajka, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Ciepły Krem Z Maślanki Jabłkowej Crisp {Progressive Eats}, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Placek Z Kremem Maślanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby nadzienie jabłkowe: stopić 1/4 szklanki masła lub margaryny na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj jabłko, 1/2 szklanki białego cukru i 1/2 łyżeczki cynamonu. Gotować 3 do 5 minut, do miękkości. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
CynamonCynamon
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
4
Aby zrobić krem maślany: w dużej misce wymieszać 1/4 szklanki zmiękczonego masła lub margaryny z 1 1/3 szklanki białego cukru. Beat aż kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
5
Dodawać jajka po kolei, ubijając aż żółty zniknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
6
Wymieszać wanilią, następnie 2 łyżki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
7
Dokładnie połączyć, a następnie wlać maślankę, ubijając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
8
Włóż ciasto do patelni i nakłuj widelcem. Łyżka mieszanki jabłkowej do skorupy, a następnie zalać kremem maślanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
BudyńBudyń
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
9
Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Aby polewa Streusel: podczas pieczenia ciasta, połączyć 1/4 szklanki białego cukru, brązowy cukier, 1/2 szklanki mąki i 1/4 łyżeczki cynamonu w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Pokrój w 3 łyżki masła lub margaryny, aż mieszanina będzie krucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
12
Ciasto wyjąć z piekarnika po 30 minutach i posypać kremem streusel. Wróć do piekarnika i piec przez dodatkowe 40 do 50 minut, aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
13
Odstawić na 1 godzinę przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Magazyn