Ten przepis służy 20 i kosztuje $1.78 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 670 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz maślankę, wanilię, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Suflet Czekoladowy Z Kremem Mascarpone I Malinami, Ciasto krepowe z kremem i malinami, oraz Old Fashioned Hot Milk Cake z malinami i bitą śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmaruj dno tylko 4 (9-calowe) okrągłe patelnie do ciast ze skracaniem; lekko mąka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W średniej misce wymieszaj mąkę, kakao i sodę oczyszczoną. W szklanej miarce 2 szklanki wymieszaj maślankę, barwnik spożywczy, ocet i 1 łyżeczkę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Maślanka
Kolor żywności
Wanilia
Ocet
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W dużej misce, beat 1 szklanka masła i cukru granulowanego z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 2 minut lub do kremowy i dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj 3 jajka, po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Na przemian dodać mieszankę mąki z mieszaniną maślanki, ubijając na małej prędkości, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Mąka Uniwersalna
Jajko
5
Wlać ciasto równomiernie do 2 patelni.
6
Piec 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
7
W międzyczasie wymieszaj ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając wody, oleju i białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Ciasto Mix
Woda
Olej Do Smażenia
8
Wlać ciasto do pozostałych 2 patelni.
9
Piec 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
10
W dużej misce, beat twarogu i 1/2 szklanki masła na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste. Na niskiej prędkości, pokonać w 2 łyżeczki wanilii. Stopniowo ubijaj w cukrze pudrze do wymieszania; ubijaj na średniej prędkości, aż będzie puszysta. W małej misce wymieszaj dżem i 1 łyżkę likieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Serek śmietankowy
Likier
Wanilia
Masło
Dżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Za pomocą ząbkowanego noża, wyciąć zaokrągloną górę z każdego białego ciasta do poziomu powierzchni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Ząbkowany
12
Wytnij każdy czerwony aksamitny tort poziomo, aby zrobić 2 warstwy.
13
Zetrzyj luźne okruchy.
14
Nałożyć 1 warstwę czerwonego aksamitu, pokroić bokiem do góry, na talerz do serwowania; delikatnie posmarować 2 łyżkami likieru.