Ciasto Z Lodami Z Indyka
Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 24 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. 147 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka bitej polewy, masło orzechowe, Indyk dekoracje, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto Z Lodami Cynamonowymi, Domowe Ciasto Z Lodami Crunch, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe dla podobnych receptur.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione lody. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.