Ciasto Z Krówkami Migdałowymi

Ciasto Z Krówkami Migdałowymi
Przepis na ciasto z krówkami migdałowymi można zrobić w około 1 godzinę i 15 minut. Ten deser ma 140 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Za 41 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. 45 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz pod ręką sól, kakao do pieczenia, mus jabłkowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 40%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Ciasto Bananowe Z Krówkami Migdałowymi, Wegańskie Mochan Almond Fudge Stopione Ciasto Lodowe, oraz Vanillan Almond Fudge.

Instrukcje

1
W dużej misce ubij białka, mleko, wodę, mus jabłkowy i wyodrębnij, aż dobrze się połączą. W małej misce wymieszaj mąkę, cukier, kakao, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól; stopniowo ubijaj w białko, aż się zmiksuje (ciasto będzie cienkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
Białka JajBiałka Jaj
EkstraktEkstrakt
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlać do 9 cali. tortownica pokryta sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
3
Posyp frytkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
4
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
5
Piec w temperaturze 325° przez 55-60 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 30 minut. Ostrożnie przesuń nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; Usuń boki patelni. Ochłodzić całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
6
W przypadku sosu zmiksuj Maliny w blenderze; odcedź, aby usunąć nasiona. Dodaj cukier i sok z cytryny. Łyżka sosu na talerzach deserowych; na wierzch z kawałkami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MalinyMaliny
SOSSOS
NasionaNasiona
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Udekoruj każdą 1 łyżką ubitej polewy i maliną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
MalinyMaliny

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na ciasto. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn