Ciasto Z Kremem Kokosowym (Cukinia)
Ciasto kokosowe (cukinia) jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś unbaked pie crust, mieloną gałkę muszkatołową, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Z Kremem Kokosowym, Ciasto Kokosowe Bez Gotowania, oraz Ciasto Z Budyniem Z Cukinii.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Podgrzać 1 cal wody do wrzenia w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cukinię, przykryć, i pary, aż zmiękną, o 5 protokół.
W blenderze lub robocie kuchennym zmiksuj gotowaną cukinię, 3/4 szklanki kokosa, cukier, mleko, jajka, ekstrakt waniliowy i sól, aż będzie gładka.
Wlać do skorupy ciasta i posypać pozostałym kokosem i gałką muszkatołową.
Piec 10 minut w nagrzanym piekarniku. Zmniejsz ciepło do 350 stopni F (175 stopni C) i kontynuuj pieczenie 50 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.