Ciasto z kremem kantalupowym
Ciasto z kremem kantalupowym wymaga około 45 minut od początku do końca. Z tego przepisu składa się 10 porcji zawierających 1071 kalorii , 12 g białka i 48 g tłuszczu każda. Za 2,09 USD za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako deser. Jeśli masz pod ręką cukier, kantalupę, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z wynikiem łyżeczkowym wynoszącym 0% , to danie jest bardzo złe (ale wciąż da się je naprawić). Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj Zupę Kantalupową Z Chrupiącą Szynką I Bazylią , Ciasto Kremowe Z Bananem I Białą Czekoladą oraz Ciasto Jeżynowe Z Werbeną Cytrynową .
Instrukcje
W dużej misce, którą można używać w kuchence mikrofalowej, połącz cukier i skrobię kukurydzianą.
Wymieszaj żółtka, a następnie mleko. Ubijaj na wysokich obrotach mikserem ręcznym przez 1 minutę. Mikrofalówka 5 minut. Ubijaj mikserem przez 1 minutę. Kuchenka mikrofalowa dodatkowe 5 minut.
Wymieszaj ekstrakt waniliowy i masło lub margarynę z mieszaniną mleka. Zmiksuj kantalupę w blenderze lub robocie kuchennym i wymieszaj z kremem.
Wlać mieszaninę do skorupy krakersów graham. Schłodź co najmniej godzinę przed podaniem.