Ciasto Z Kokosową Mgiełką
Ciasto kokosowe to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Jeśli masz pod ręką malinę, cukier granulowany, kokos Piekarski i kilka innych składników, możesz to zrobić. 37 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto Z Kokosową Mgiełką, Sierra Mist Natural Citrus Cooler, oraz Bez Cukru Czekoladowy Sernik Z Pomarańczową Mgiełką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 8 calowy kwadratowy metalowej patelni z folią i spryskać sprayem do pieczenia lub natrzeć masłem.
Wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól; ustawić aside.In miskę do miksowania, za pomocą ręcznego miksera elektrycznego, ubić masło, aż będzie kremowe i miękkie.
Dodać mieszaninę mąki i mieszać, aż będzie pokryta masłem. Łyżką mieszaj jajko, aż do całkowitego wymieszania, a następnie stopniowo dodawaj mleko kokosowe, mieszając, aż zostanie dokładnie wymieszane. Z mikserem elektrycznym, bij przez minutę.Wymieszać w 2/3 szklanki kokosa.
Wlać do patelni i piec na centralnym stojaku przez około 30 minut (jeśli musisz użyć szkła, pamiętaj, aby piec w 325 i dodać dodatkowe 10 minut lub tak) lub do wykałaczki włożonej do środka wyjdzie czysty.
Niech ciasto ostygnie całkowicie. Odwróć się od patelni, obrać folię i podzielić ciasto przez środek, aby dwie warstwy. Umieścić konfitury między dwoma layers.In schłodzoną metalową miskę do miksowania, ubij śmietanę, aż zaczną tworzyć się miękkie szczyty.
Dodaj cukier i wanilię i ubijaj, aż szczyty będą sztywne.
Posypać kokosem całe ciasto lub posypać tylko trochę na wierzchu.
Udekoruj więcej przetworów, jeśli chcesz.** Użyłem białej mąki lilii i potrzebowałem 1 1/3, ponieważ jest to nieco lżejsza filiżanka na filiżankę