Ciasto z jajkiem i Haszem
Ciasto z jajkiem i Haszem jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 13g białka, oraz 17g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 102 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka boczku, ser cheddar, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Patelnia Z Cukinią Słodką Kukurydzą Hash Egg, 1-2-3 Hash Brown Pie, oraz Hash Brown Frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować naczynie do pieczenia 7x11 cali.
W dużej misce ubić jajka i mleko. Wymieszać z boczkiem, smażone Brązy, zielona cebula, i 1 szklanka rozdrobnionego sera Cheddar.
Wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku 25 do 35 minut, lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Posyp pozostały ser Cheddar na wierzchu i kontynuuj pieczenie przez 3 do 4 minut, lub aż ser się rozpuści.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 5 minut przed podaniem.