Ciasto Z Gruszką Żurawinową Do Góry Nogami
Cranberry Pear Upside-Down ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz karmelowe lody, mieszankę chleba żurawinowego, połówki gruszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Spróbuj Ciasto Żurawinowo-Gruszkowe Do Góry Nogami, Ciasto Z Gruszką Żurawinową Do Góry Nogami, oraz Ciasto Z Żurawiną Gruszkową Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spryskaj jedną 2-ćwiartową naczynie do pieczenia lub jedną 10-calową okrągłą patelnię z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Wlać i rozprowadzić karmelową polewę, aby przykryć dno naczynia.
Posypać pekan wokół zewnętrznej krawędzi karmelu polewy, aby 1-calowy granicy, rezerwy 1 łyżka orzechów pekan.
Łyżka reserved 1 łyżka orzechów pekan na środku naczynia.
Pokrój gruszki w plasterki 1/4 cala; ułóż na karmelowej polewie i orzechach pekan z małymi końcami w kierunku środka.
W średniej misce połączyć mieszankę chleba, wodę, olej i jajko. Wymieszać łyżką, aż mieszanina zostanie zwilżona.
Na gruszki i orzechy pekan wlać powoli ciasto; ostrożnie rozłożyć na przykrycie.
Piec przez 30 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Poluzuj ciasto z boków patelni i odwróć na talerz do serwowania, pozostawiając patelnię nad ciastem na 1 minutę. Ostrożnie wyjąć patelnię. Jeśli jakaś polewa pozostaje na patelni, łyżką nad ciastem. Ostudzić przez 30 minut; w razie potrzeby polać lodami.