Ciasto Z Dyni W Czekoladzie
Przepis czekoladowo-zawijane ciasto dyniowe można zrobić w około 2 godziny i 30 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.02 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, puree z dyni, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Czekoladowe Batoniki Z Dyni, Sernik Z Dyni Czekoladowy Zawijany, oraz Czekoladowe Batoniki Z Dyni.
Instrukcje
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na 13-calową okrągłą cienką grubość 1/4 cala. Dopasuj ciasto do 9-calowego szklanego talerza ciasta. Przyciąć krawędź do 3/4 cala; złożyć ciasto pod siebie i zagniatać dekoracyjnie. Przechowywać w lodówce powłoki ciasto na 10 minut.
Wyłóż skorupę ciasta folią i napełnij ciężarami ciasta lub suszoną fasolą.
Piec w środku piekarnika, aż prawie zestaw, o 25 protokół.
Wyjąć folię i wagi i piec, aż skorupa będzie blady złoty, o 10 minut dłużej.
W średniej misce ubić jajka, cukier, skrobię kukurydzianą, cynamon, goździki i sól na gładką masę.
Ubić puree z dyni, następnie śmietanę.
Przenieść 1 szklankę nadzienia do miski i ubić w roztopionej czekoladzie. Pracując w pobliżu piekarnika, wlej resztę nadzienia z dyni do skorupy. Polać nadzienie czekoladowe na wierzchu i zawirować go nożem do masła.
Piec ciasto przez około 45 minut, aż krem jest ustawiony. Przykryj skórkę paskami folii, jeśli zbyt szybko się zarumieni. Ciasto przed podaniem schłodzić na drucianym stojaku.