Ciasto Z Dyni Butternut
Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, wodę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem, Tort Z Dyni Butternut, oraz Tort Z Dyni Butternut dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietankowe i cukry do lekkiego i puszystego.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Beat w squash i smak klon.
Mąkę, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną połączyć; dodać do śmietany na przemian z mlekiem. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Wlać do dwóch natłuszczonych i posypanych mąką 9-in. okrągłe patelnie do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków Z Drutu.
Na lukier, w ciężkim rondlu, połączyć brązowy cukier, białka jaj, wodę, śmietanę z kamienia nazębnego i sól. Z przenośnym mikserem, bij na niskiej prędkości przez 1 minutę. Kontynuuj bicie na małym ogniu, aż termometr odczyta 160°, około 8-10 minut.
Wlać do miski wytrzymałego miksera stojącego; dodać wanilię. Beat na dużej prędkości, aż sztywne szczyty tworzą, o 3 minuty.
Rozprowadzić między warstwami i na wierzchu i bokach ciasta.