Ciasto Z Dyni Butternut

Ciasto Z Dyni Butternut
Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, wodę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem, Tort Z Dyni Butternut, oraz Tort Z Dyni Butternut dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, masło śmietankowe i cukry do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Beat w squash i smak klon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smak KlonowySmak Klonowy
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
JajkoJajko
3
Mąkę, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną połączyć; dodać do śmietany na przemian z mlekiem. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
4
Wlać do dwóch natłuszczonych i posypanych mąką 9-in. okrągłe patelnie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków Z Drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Na lukier, w ciężkim rondlu, połączyć brązowy cukier, białka jaj, wodę, śmietanę z kamienia nazębnego i sól. Z przenośnym mikserem, bij na niskiej prędkości przez 1 minutę. Kontynuuj bicie na małym ogniu, aż termometr odczyta 160°, około 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Białka JajBiałka Jaj
LukierLukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Wlać do miski wytrzymałego miksera stojącego; dodać wanilię. Beat na dużej prędkości, aż sztywne szczyty tworzą, o 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Rozprowadzić między warstwami i na wierzchu i bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn