Ciasto Z Dyni

Ciasto Z Dyni
Ten przepis służy 16 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 389 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cukru, proszku do pieczenia, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto Z Dyni, Ciasto Z Dyni, oraz Ciasto Z Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, masło i cukier śmietany, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, sodę, sól, goździki i przyprawę do ciasta połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
CynamonCynamon
GoździkiGoździki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
4
W małej misce połącz ekstrakt z dyni i rumu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z RumuEkstrakt Z Rumu
DyniaDynia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodaj suche składniki do kremowanej mieszaniny na przemian z mieszaniną dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
6
Wlać do natłuszczonej i posypanej mąką 12-filiżanki karbowanej miski rurki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Piec w temperaturze 325° przez 80-90 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Pył z cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn