Ciasto z cukinią z serem śmietankowym lukrem jabłkowym
Ciasto z cukinią z serem śmietankowym polewa jabłkowa jest Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. 110 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ekstrakt z wanilii, sos jabłkowy o smaku cynamonu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto z cukinią z serem śmietankowym lukrem jabłkowym, Ciasto Jabłkowo-Przyprawowe Z Lukrem Twarogowym, oraz Ciasto marchewkowe z nadzieniem orzechowym i lukrem z serem śmietankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
W dużej misce ubić jajka, olej roślinny, cukier biały i ekstrakt waniliowy, aż do całkowitego połączenia.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól ubić w osobnej misce. Wymieszać mieszaninę mąki z mokrymi składnikami i wymieszać z cukinią.
Przenieść ciasto do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto będzie lekko rumiane i wykałaczka włożona do środka wyjdzie z wilgotnymi okruchami, około 40 minut.
Niech ostygnie całkowicie.
W misce ubić serek śmietankowy i masło na gładką masę; wymieszać z sosem jabłkowym i gałką muszkatołową.
Wymieszać z cukrem cukierniczym, aż lukier będzie gładki i sprawny; rozprowadzić na schłodzonym cieście z cukinii.