Ciasto z cukinią jest wegetariańska przepis z 14 porcjami. Jedna porcja zawiera 559 kalorii, 6G białka, oraz 24g tłuszczu. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką kakao do pieczenia, sól, soda oczyszczona i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pełnoziarniste ciasto czekoladowe z cukinią z kandyzowanymi pistacjami, Przepis na ciasto czekoladowe (mega ciasto czekoladowe), oraz Muffinki z cukinii z sosem Krówkowym podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, masło śmietany i cukru, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc dobrze po każdym dodaniu. Beat w wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
3
Połącz mąkę, kakao, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól; dodaj do śmietany na przemian z maślanką. Wymieszać z cukinią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Papier Ryżowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Wlać do trzech nasmarowanych i mącznych 9-in. okrągłe patelnie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Rozłóż lukier między warstwami i na wierzchu i bokach ciasta.