Ciemna wiśnia Bundt ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 35 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka skrobi kukurydzianej, mąka ciasto, mąka ciasto, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Cherry Dark Chocolate Sour Cream Bundt Cake-Low Carb i bezglutenowe, Tort Bundt Z Ciemną Czekoladą, oraz Ciemna Czekolada Cranberry Bundt Ciasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz cukier i skrobię kukurydzianą w średnim niereaktywnym rondlu(patrz uwaga). Wymieszać z wiśniami, kirschem (lub sokiem pomarańczowym), skórką z cytryny i ekstraktem z migdałów. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina wygląda jak bardzo gęsty dżem i zmniejszyła się do około 1 szklanki, 5 do 7 minutes.To przygotować ciasto: przesiać mąkę tortową, mąkę pełnoziarnistą, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól do średniej miski. Ubić cukier, masło i olej w dużej misce z mikserem elektrycznym na niskiej, następnie średniej prędkości, aż bardzo lekkie i puszyste, o 1 1/2 protokół, skrobanie boki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Tortowa
Olejek Cynamonowy, Opcjonalnie
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Jak Zazdrość Anioła
Srebrne Nonpareile
Funtowe Połówki Orzechów Pekan
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Kirsch
Pasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Dżem
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-o
2
Dodać połowę jogurtu i ubić, aż będzie bardzo gładka. Z mikserem na niskiej prędkości, pokonać w połowie suchych składników, aż włączone. Ubij w pozostałym jogurcie, jajkach, ekstrakcie z wanilii i migdałów do połączenia, skrobając boki w razie potrzeby. Wymieszać pozostałe suche składniki tylko do momentu włączenia.Łyżka obfite połowę ciasta do przygotowanej patelni, rozprzestrzeniając się na krawędzie. Łyżka mieszanki wiśniowej na ciasto. Top z pozostałym cieście. Posmaruj nożem do masła i przekręć go pionowo przez ciasto i wiśnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Funtowe Połówki Orzechów Pekan
Cukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Opakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Piec ciasto, aż wykałaczka włożona w najgrubszą część wyjdzie bez okruchów przylegających do niego, a górna sprężyny z powrotem po lekkim naciśnięciu, 50 do 65 minut. (Ciemne metalowe Patelnie Zwykle pieką ciasta szybciej niż jasne lub błyszczące metalowe Patelnie.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Przenieść patelnię do stojaka z drutu i odstawić do całkowitego ostygnięcia ciasta, około 1 1/2 godziny. Bardzo ostrożnie Uruchom nóż na krawędziach i środkowej rurce, aby poluzować ciasto z boków i dołu. Rap patelnię Ostro o blat kilka razy, aby całkowicie poluzować. Odwróć patelnię na talerz i wysunąć ciasto. Przed podaniem polej wierzch cukrem cukierniczym.