Ciasto Z Ciemną Wiśnią Bundt

Ciasto Z Ciemną Wiśnią Bundt
Ciemna wiśnia Bundt ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 35 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka skrobi kukurydzianej, mąka ciasto, mąka ciasto, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Cherry Dark Chocolate Sour Cream Bundt Cake-Low Carb i bezglutenowe, Tort Bundt Z Ciemną Czekoladą, oraz Ciemna Czekolada Cranberry Bundt Ciasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz cukier i skrobię kukurydzianą w średnim niereaktywnym rondlu(patrz uwaga). Wymieszać z wiśniami, kirschem (lub sokiem pomarańczowym), skórką z cytryny i ekstraktem z migdałów. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina wygląda jak bardzo gęsty dżem i zmniejszyła się do około 1 szklanki, 5 do 7 minutes.To przygotować ciasto: przesiać mąkę tortową, mąkę pełnoziarnistą, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól do średniej miski. Ubić cukier, masło i olej w dużej misce z mikserem elektrycznym na niskiej, następnie średniej prędkości, aż bardzo lekkie i puszyste, o 1 1/2 protokół, skrobanie boki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka TortowaMąka Tortowa
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
KirschKirsch
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
DżemDżem
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać połowę jogurtu i ubić, aż będzie bardzo gładka. Z mikserem na niskiej prędkości, pokonać w połowie suchych składników, aż włączone. Ubij w pozostałym jogurcie, jajkach, ekstrakcie z wanilii i migdałów do połączenia, skrobając boki w razie potrzeby. Wymieszać pozostałe suche składniki tylko do momentu włączenia.Łyżka obfite połowę ciasta do przygotowanej patelni, rozprzestrzeniając się na krawędzie. Łyżka mieszanki wiśniowej na ciasto. Top z pozostałym cieście. Posmaruj nożem do masła i przekręć go pionowo przez ciasto i wiśnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelkiCzekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Piec ciasto, aż wykałaczka włożona w najgrubszą część wyjdzie bez okruchów przylegających do niego, a górna sprężyny z powrotem po lekkim naciśnięciu, 50 do 65 minut. (Ciemne metalowe Patelnie Zwykle pieką ciasta szybciej niż jasne lub błyszczące metalowe Patelnie.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Przenieść patelnię do stojaka z drutu i odstawić do całkowitego ostygnięcia ciasta, około 1 1/2 godziny. Bardzo ostrożnie Uruchom nóż na krawędziach i środkowej rurce, aby poluzować ciasto z boków i dołu. Rap patelnię Ostro o blat kilka razy, aby całkowicie poluzować. Odwróć patelnię na talerz i wysunąć ciasto. Przed podaniem polej wierzch cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn