Ciasto Z Brzoskwiniami Pralinkami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać brzoskwinia Praline Pie spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 493 kalorie. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pekany, mąkę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brzoskwiniowe bombki Pralinowe z syropem brzoskwiniowym, Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, oraz Praline Peach Cobbler dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć brzoskwinie, 1/4 szklanki cukru, tapioka i sok z cytryny; odstawić na 15 protokół.
W małej misce, połączyć mąkę, orzechy i pozostały cukier; pokroić w maśle, aż crumbly.
Posypać jedną trzecią okruchów w skorupce ciasta.
Dodać mieszankę brzoskwiniową; posypać pozostałymi okruchami.
Piec w temperaturze 450° przez 10 minut. Zmniejszyć ogień do 350°; piec przez 30 minut lub aż brzoskwinie będą miękkie i polewa jest złoty brąz.
Podawać z bitą śmietaną lub lodami w razie potrzeby.